Bayırköy Beldesi’nde 23 Nisan kutlamaları koronavirüs gölgesinde kutlanırken, Başkan Yaman ile Belediye Meclis üyeleri belediye binasında önünde tüm yurtta olduğu gibi saat 21.00’de hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nı okudu ve daha sonra beldedeki çocukların evlerine ziyaret gerçekleştiren heyet onlara hediye takdiminde bulundu.

Tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de 23 Nisan kutlamaları renkli görüntülere sahne olurken Bayırköy Beldesi’nde TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un çağrısı üzerine Belediye önündeki parkta bir araya gelen Belediye Başkanı ve Meclis üyeleri sosyal mesafe kuralına uyarak her birlikte gür bir sesle İstiklal Marşı’nı okudular.

Başkan Yaman’ın öncülüğünde Belediye Meclis üyeleri hep birlikte daha sonra beldede ki çocukların evlerine ziyaret gerçekleştirerek onların 23 Nisan sevincine ortak oldular.

Çocuklara hediye takdiminde bulunan Başkan Yaman, “Tüm Ülkemizde olduğu gibi Bayırköy Beldemizde de saat 21.00’de Belediye meclis üyelerimizle Belediyemiz önünde halkımızın da evlerinden katılımlarıyla hep birlikte İstiklal Marşımızı söyledik. Daha sonrada Belediye meclis üyelerimizle beldemizdeki çocuklarımızı evlerinde ziyaret ederek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramları’nı kutlayarak Kızılay’ımızın onlar için hazırladığı hediyeleri takdim ettik.” dedi.

Editör: TE Bilişim