Yenipazar’da, sınırımızdaki terör unsurlarını yok etmek için Afrin’e yönelik başlatılan operasyon kapsamında görev yapan Mehmetçiğimize, kampanya ile toplanan moral motivasyon hediyeleri toplanmıştı.

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, 1200 kilometre yol katederek  Mehmetçiğimize destek olmak amacıyla toplanan hediyeleri yerinde teslim etmek için sınıra gitti.


Başkan Özden, Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlatmış olduğu Zeytindalı harekatı kapsamında görev yapan Mehmetçiğimize moral ve motivasyon desteği verilmesi kapsamında başlatılan Kuruluşun Şehrinden Destan Yazan Kahramanlarımıza kampanyasına destek veren herkese teşekkür ederek , emanetlerin yerine ulaştırdığını belirtti.

Özden, “Mehmetçiklerimizin hediyelerini teslim ettikten sonra Zeytindalı harekatında görev yapan hemşehrimiz Tankçı uzm.çvş Ferdi Günay'ı ve sınırda görev yapan mehmetçiklerimizi Gülbaba sınır karakolunda ziyaret ederek Yenipazarlı hemşehrilerimizin selamını ilettik. Yarın ise yine Zeytindalı harekatında görev yapan Gaziantep İslahiye ilçesinde bulunan Halit Gürkan Atılgan kardeşimizi ve mehmetçiklerimizi ziyaret ederek dönüş yolculuğumuz başlayacaktır. Kampanyamıza duyarlılık gösteren tüm hemşehrilerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum.

Hediyelerimizin kahraman mehmetçiklerimize ulaştırılması esnasında lojistik destek veren Balya Belediye Başkanımız Sayın Osman Kılıç'a, bizi karşılayan ve yardımlarını esirgemeyen Milliyetçi Hareket Partisi Kilis İl Başkanımız Sayın Hasan Mısırlıgil'e, Getirmiş olduğumuz hediyeleri mehmetçiklerimiz adına teslim alan Kilis İl Jandarma Alay Komutanımız Sayın Hakan Başaklıgil Albayıma, yine her zaman olduğu gibi şimdi de misafirperverliğinden ödün vermeyen Oğuzeli Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sait Kılıç'a ve Gaziantep ilimizin saygın firması Park İnşaat sahipleri Emre Yıldırım ve Gökhan Soydinç dava arkadaşlarımıza kampanyamıza destek olan kıymetli basın kuruluşlarımıza ve ARTI TV muhabiri Sayın İsmail Koca'ya şahsım ve ilçem halkı adına teşekkür ediyorum.”dedi.

Editör: TE Bilişim