Güven - İş Sendikası Bilecik İl Başkanlığında bayrağı teslim alan yeni Başkan Kürşat Öztürk yapmış olduğu ilk açıklamasında üretime vurgu yaptı.

Başkan Öztürk: “Sendikamız 2015 yılında Ankara 'da kurulmuştur. Milli ve milliyetçi bir yapıya sahip olan sendikamız, “insanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturu ile faaliyet göstermektedir.Güven - İş Sendikası her türlü yanlışlığa, aldatıcılığa ve teslimiyetçiliğe meydan vermeden sendikal işleyişinde uzlaşma ve diyalog hakim kılar.

Güven - İş Sendikası üyesi güvenlik işçilerinin yaşam standartlarını yükselten toplu sözleşmeler imzalamayı, bu sözleşmeleri imzaladığı şekilde uygulamayı ve uygulatmayı esas amaç olarak benimser, savunur ve korur.

Güven - İş Sendikası ücret adaletsizliği, gelir dengesizliği, vergi adaletsizliği, kayıt dışı ekonomi, işten çıkarmalar, işsizlik ve enflasyon gibi sosyal ve ekonomik boyutlu sorunlarla mücadele eder.

Güven - İş Sendikasının temel talebi insana sevgi, emeğe saygı olup temel amacı, “üretmek, kazanmak, kazandırmaktır.”İlkeli, Kararlı, Cesur Sendikacılığın tek adresi Güven - İş Sendikasıdır.” dedi.

Editör: TE Bilişim