DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Emre ile Teşkilat Başkanı Burak Sel, gazetemize ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Emre, “Türkiye’yi bu iktidardan kurtaracağız” dedi.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cafer Elmas ile görüşme gerçekleştiren Başkan Emre, “Ülkemizin inşallah yönetimine talibiz. Genel Başkanımızın misyonu, vizyonu zaten belli. Çoğulcu demokrasi ve hukuk kuralları ile ilgili yani güven duygusu ile beraber Türkiye’yi yöneteceğimize inanıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

“AÇIKLANAN ENFLASYONLARA İNANMIYORUZ”

Son zamanlarda açıklanan enflasyon rakamlarına da inanmadıklarını belirten Başkan Emre,konuşmasının devamında ise şunları söyledi:

“Deva kadroları gerçekten Türkiye’yi yönetebilecek perspektifte olup, hem teknokrat olarak hem bürokrat olarak inşallah Türkiye’yi bu yönetimden kurtaracağız.

Yine bugün açıklanan enflasyon verilerine baktığımız zaman gerçekten mevcut gıda enflasyonu bu ülkede sadece yüzde 55-60’larda olmasına rağmen, yüzde 16,5 gibi açıklanan enflasyonlara biz inanmıyoruz.

İnşallah Deva iktidarında biz gençlerle, kadınlarla, çiftçilerle, işçilerle topyekun olarak ülkemizin kalkınması için var gücümüzle çalışacağız. Bunları da yaparken yine Genel Başbakanımızın ekonomist olması, deneyimli olması ve yine bu noktada genel Başkanımız ve teşkilatlarımız ile beraber var gücümüz ile çalışıp inşallah ülkemize hizmet edeceğiz.”

Editör: TE Bilişim