23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları üstü açık otobüs ile Bilecik caddelerinde ve sokaklarından devam ederken, otobüsün direksiyonuna geçen Milletvekili Yaşar Tüzün, Belediye Başkanı Semih Şahin’inde içinde bulunduğu heyet ile birlikte miniklerin yüreğindeki 23 Nisan coşkusuna ortak oldu.

Milletvekili Yaşar Tüzün, Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin, CHP İl Başkanı Metin Yaşar, İlçe Başkanı Berna Pamukcu, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ile partililerin katıldığı törende, Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtına çelenk konulduktan sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Günün anlam ve önemine ilişkin Milletvekili Yaşar Tüzün, Belediye Başkanı Semih Şahin ve İl Başkanı Metin Yaşar birer konuşma gerçekleştirdiler.

Çocukların sevincine ortak oldular

23 Nisan Bayramı etkinlikleri daha sonra Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan üstü açık otobüsle cadde ve sokaklarda devam etti.

Otobüsün direksiyonuna Milletvekili Yaşar Tüzün geçerken aracın içindeki heyet marşlar ve şarkılar eşliğinde evlerinin balkonlarından ve pencerelerinden otobüse alkış tutan çocukların 23 Nisan heyecanı ve coşkusuna ortak oldular.

Evlerinin balkon ve pençelerinden bayrak ve balonlarını sallayan çocuklar ise üstü açık otobüse el sallayarak eşlik etti.

Otobüs gün boyunca Bilecik’teki bütün mahalleleri gezerek, çocukların ve velilerinin 23 Nisan Bayram coşkusuna eşlik etti.

Editör: TE Bilişim