Koronavirüs tedbirleri kapsamında Bilecik’in ilçe, belde ve AK Parti il, ilçe başkanları ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı hemşerimiz Fatih Dönmez telekonferans sistemi ile toplantı gerçekleştirdi.

Bakan Dönmez’in koordinatörlüğünde gerçekleşen toplantının ana gündemini Koronavirüs oluştururken, il ve ilçelerde devam etmekte olan çalışmalar kapsamında bilgilendirmeler yapıldı.

Gerçekleştirilen toplantıya; Milletvekili Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer,Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman,Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin,İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez,Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna katılım sağladı.

Toplantı hakkında açıklamalarda bulunan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin “Değerli hemşerimiz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez beyin koordinatörlüğünde Milletvekilimiz Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanımız Fikret Karabıyık, Ak Parti İlçe Belediye Başkanlarımız, Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer,Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman,Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin,İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez,Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna,AK Parti İlçe Başkanlarımız ile birlikte canlı olarak telekonferans yöntemi ile toplantımızı gerçekleştirdik.

Gündemde olan Covid-19 virüsü koordinasyonu ve çalışmalarımızın yanı sıra ilimiz ile ilçelerimizde gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.

Sayın Bakanımıza ilçemizde, Bilecik ve ülkemizde gerçekleştirdikleri özverili çalışmalarından dolayı hemşerilerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz. Osmaneli gündemindeki konulara ve yatırım hedeflerimize destekleri için Milletvekilimiz Selim Yağcı, İl Başkanımız Fikret Karabıyık ve her zaman bizlere destek olan değerli Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız, hemşerimiz Fatih Dönmez'e çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilişim