Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılı münasebetiyle Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tören düzenlenirken, kutlamalara Koronavirüs engel oldu.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100.yılında tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de kutlamalar yapıldı. Tüm dünyayı etkisi altına alan ülkemizde ve ilimizde de can kayıpları olmasına neden olan Koronavirüs salgını sebebiyle kutlamalar sade bir şekilde gerçekleşti.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen 23 Nisan kutlamalarına; İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik’in yanı sıra kurum müdürleri ve öğretmenler katılım sağladı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sosyal mesafe kuralı çerçevesinde gerçekleşirken İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunurken, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen törenler burada son buldu.

Editör: TE Bilişim