Yenipazar ilçesinde doğalgaz çalışmaları bu hafta itibarıyla start verdi.

Müjdeyi açıklayan Belediye Başkanı İlhan Özden, ”11.09.2021 Cumartesi tarihinde Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih DÖNMEZ’ in, talimatlarıyla doğalgaz kapsamına alınan İlçemiz de, doğalgaz çalışmalarımız 21 Temmuz 2022 Perşembe tarihinde başlamıştır, halkımıza hayırlı olsun.

Doğalgaz çağdaş medeniyetin gereklerinden bir tanesi. Şu anda musluklarımızı açtığımızda su akıyorsa, elektrik düğmesine bastığımızda elektrik yanıyorsa, doğalgazda da bu düzeye gelmiş olacağız. Doğalgazın gelmesiyle gerek hava kirliliğinin önlenmesi ve gerekse alt yapı çalışmalarında büyük bir adım atmış olacağız. Bizler belediye olarak sorumluluklarımızı ve yükümlülüklerimizi yerine getireceğiz.

İlçemizde başlayan hat ve boru çalışması belli bir süre vatandaşımızın yollarda zorluk çekmesine, şebeke suyu hatlarında meydana gelebilecek patlaklara neden olacaktır. Sizden ricamız çalışmalarda sahadaki personellerimize yardımcı olmanız, trafik tedbirlerine uymanız ve çalışmaların tamamlanması için sabretmeniz yönündedir. Çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak olup, Sayın Bakanımızın, Sayın Vekilimizin, Teşkilatlarımız ve Devlet büyüklerimizin katılımıyla gerçekleşecek törenle, bu yıl tamamlanan hatlara gaz verilecektir.

Ancak planlama dışında olup bu yıl yetişmeyen hatlar 2023 yılında tamamlanarak halkımızın tamamı doğalgaz hizmetinden yararlanacaktır. Her şey Yenipazar ve halkımız için.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim