Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Geleneksel Çocuk Festivali’nde, ikramlar ve animasyon gösterilerinin yanı sıra çok sayıda etkinlik de düzenlenirken, kura ile çocuklara bisikletler hediye edildi.

50 ÇOCUĞA BİSİKLET

Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak, renkli görüntülere sahne olan festivalde çocuklarla yakından ilgilenirken, Kura ile 50 çocuğa bisiklet hediye edildiğini, önümüzdeki yıl düzenlenecek festival kapsamında da yine 5o çocuğun bisiklet sahibi olacağını belirtti.

“ÇOCUKLAR BİZİM HERŞEYİMİZ”

Gerçekleştirilen etkinlikle ilgili değerlendirmede bulunan Vezirhan Belediye Belediye Başkanı Hüseyin Ocak, şu ifadelere yer verdi:

Çocuk Festivali kapsamında geçtiğimiz yıl elli çocuğumuzu bisiklet sahibi yapmış idik. Bu yıl da elli çocuğumuz bisiklet sahibi oldu. Önümüzdeki yıllarda bu etkinliğimizi devam ettirip Vezirhan’da Bisiklet binmeyen çocuğumuz kalmayacak. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız her şeyin en iyisini hak ediyorlar. Onlar bu ülkenin geleceği, yöneticileri olacaklar.

“BİZLER DE ÇOCUK İDİK”

Dünyada eşi benzeri olmayan tek bayram bizim ülkemizde kutlanmakta. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başka hiç bir ülkede olmayan Çocuk Bayramını çocuklarımıza armağan ederek onlara ne kadar değer verdiğini göstermiştir. Onun için bizler de çocuklarımıza her konuda destek olup katkı vermek zorundayız. Onların mutluluklarını gözlerinden görünce, bizler de son derece mutlu oluyoruz. Sonuçta bizler de bir zamanlar çocuk idik. Çocuklar bizim her şeyimiz, iyi ki varsınız.

Diğer yandan, geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen Festival kapsamında, Vezirhan’da bulunan ilk ve ortaokullarda okuyan her sınıftan 3 öğrenciye kura ile 50 adet bisiklet de hediye edilmişti.

Editör: TE Bilişim