Türkiye genelinde başaltılan 250 bin konutluk TOKİ projesi kapsamında Söğüt de yer aldı. Bu kapsamda Söğüt’e 100 konutluk kontenjan ayrıldı.

Geçtiğimiz günlerde Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever ve AK Parti İlçe Başkanı Salim Avcı ile Söğüt’ün TOKİ kapsamına alınmasına ilişkin birtakım görüşmeler gerçekleştirmişti. Bunun üzerine Söğüt’e beklenen TOKİ müjdesi geldi. İlçeye 100 konutluk kontenjan ayrıldı.

“SÖĞÜT’ÜMÜZE HAYIRLI OLSUN”

Müjdeyi sosyal medya hesabından paylaşan Belediye Başkanı İsmet Sever, “Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever, TOKİ Sosyal Konut Projesi kapsamında Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Salim Avcı ile yapmış olduğumuz görüşmeler olumlu sonuçlanmıştır. Bizlere her konuda desteklerini esirgemeyen Sağlık Bakan Yardımcımız Sayın Halil Eldemir’e, müracaatımızı olumlu değerlendiren TOKİ Başkanı Sayın Ömer Bulut, TOKİ Başkan Yardımcısı Sayın Hakan Akbulut’a teşekkür ediyorum. E-Devlet üzerinden müracaatlar açılmıştır. Şartları uyan hemşehrilerimiz başvuru yapabilirler. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun.”dedi

“100 KONUTLUK KONTENJAN AYRILDI”

AK Parti Milletvekili Selim Yağcı ise yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi İlk evimde, uzun uğraşlar sonucunda Söğüt ilçemize de 100 konutluk kontenjan ayrılarak talep toplama süreci başlamıştır. Söğüt ilçemize hayırlı uğurlu olsun.

Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim