Bozüyük sanayi sitesi içerisinde bulunan bir işyeri önünde silahlı saldırı gerçekleştirerek bir kişinin yaralanmasına neden olan saldırganlar  yakalanırken, 2 kişi tutukladı.

Alınan bilgilere göre olay; 23 Ekim günü saat 18.30’da gerçekleşti. Olayda M.K. isimli şahıs sağ koltuk altından yaralandı.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından olayı gerçekleştiren şahısların; H.Ç., M.K., A.A. ve S.Ç. isimli şahıslar olduğu ve açık renkli Mercedes marka araç ile olay yerinden kaçtıkları tespit edildi.

Olaya karışan şüphelilerden M.K. ve S.Ç. isimli şahıslar Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğünce yakalandı.

Bilecik Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğince yapılan çalışmalar sonucunda olayda kullanılan araç Demirköy mevkiinde M.A. isimli şahsın çiftliğinde terk vaziyette bulundu. Çiftlikte yapılan aramada SİLAHSAN ibareli tüfek bulunarak 6136 SKM suçu kapsamında işlem yapıldı.

Devamı yapılan araştırmalarda şüpheli A.A. ve H.Ç. isimli şahıslar ise il merkezinde saklanmış oldukları apartman dairesinin çatı katında yakalanırken, şüpheli şahıslara yer gösterme yaptırılarak olayda kullanılan TAURUS ibareli el yapımı kuru sıkıdan bozma 9*19 mm tabanca ve şarjöre takılı 2 adet fişek ele geçirildi.

Bozüyük adli makamlarınca M.K. ve S.Ç. isimli şahılar adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken,  H.Ç. ve A.A. isimli şahıslar tutuklanarak M tipi Kapalı Cezaevine teslim edildi. BETÜL KESİK