Pazaryeri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce  başlatılan “ Pazaryeri’nde Eğitim Yolculuğu”  projesi kapsamında ilçe genelinde yapılan kazanım değerlendirme sınavında ilk 15'e giren 8.sınıf öğrencileri Bilecik Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi ve Şeyh Edebali İmam Hatip Lisesi’ne ziyareti gerçekleştirdi.

Pazaryeri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Öğrencilerimizin kariyer planlarını yapmalarında yardımcı ve seçimlerinde yol gösterici olmak,okullar hakkında yerinde bilgiler edinerek motivasyonlarının arttırmasını sağlamak amacıyla başlattığımız "Pazaryeri'nde Eğitim Yolculuğu''projemiz kapsamında ilçe genelinde yapılan kazanım değerlendirme sınavında ilk 15'e giren 8.sınıf öğrencilerimiz Bilecik Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi ve Şeyh Edebali İmam Hatip Lisesi ziyareti gerçekleştirdi.

Bilecik Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi ve Şeyh Edebali İmam Hatip Lisesi rehber öğretmenleri başkanlığında okul tanıtım ekibinde görevli öğrenciler tarafından okulların genel tanıtımı yapılarak olanakları, giriş ve burs olanakları hakkında bilgi verildi. Ayrıca öğrenciler merak ettikleri konularla ilgili soruları sorma imkanı buldular. Daha sonra okulların fiziki yapısının tanıtılması amacıyla bir okul turu düzenlendi.Okul ziyaretinin ardından Şeyh Edebali Türbesi'ni ziyaret keyifli vakit geçirdiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her projemizde bizlere destek olan İlçe Kaymakamımız Ferhat Altay'a, Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi ve Şeyh Edebali İmam Hatip Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencilerine öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.”

Editör: TE Bilişim