Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Meclis üyesi Hüseyin Ünal ile birlikte Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Tekin, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Alinur Aktaş başkanımızın Pazaryeri li hemşerilerimize selamları var. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı değerli abim Alinur Aktaş ile projelerimiz hakkında konuştuk, çokta verimli oldu. Desteklerinden dolayı sayın Başkanımıza ilçemiz adına teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Bana eşlik eden Meclis üyemiz kıymetli abim Hüseyin Ünal, Bursa Bilecikliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Bahri Turan’a ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Tekin, daha sonra beraberinde Hüseyin Ünal ve Bilecikliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Bahri Turan ile Bursa AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ı İl Başkanlığı binasında ziyaret etti.

Bu ziyaretin ardından da Başkan Tekin, “Belediye Meclis üyemiz Hüseyin Ünal, Bursa Bilecikliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi hemşerimiz Bahri Turan’ın da katılımıyla güzel samimi ortamda gerçekleşen ziyaretimizde samimi bir şekilde misafir eden Bursa AK Parti il Başkanımız sayın Davut Gürkan’a teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim