Pazaryeri ilçesinde Pazaryeri Kaymakamlığı ve İlçe Milli eğitim Müdürlüğüne bağlı bulunan ve öğrencilerin doğa ile iç içe eğitim gördüğü Eko Turizm ve Eğitim Kampının alt yapı çalışmaları müdürlerin kazma kürek çalışmasıyla tamamladı.

Pazaryeri ilçesine bağlı Küçükelmalı Tabiat Parkının hemen yanı başında öğrencilerin doğa ile iç içe uygulamalı Eğitim aldığı doğa okulu olarak oluşturulan Eko Turizm ve Eğitim Kampı yaz mevsiminde de öğrencileri ağırlamaya devam ederken, Eğitim kampının alt yapısı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci ve ilçedeki okul müdürlerin çalışmasıyla yenilendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, “Öğrencilere doğa bilincini geliştirmek, doğa ile buluşmalarını sağlamak amacıyla Pazaryeri Kaymakamlığı ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce oluşturulan Eko Turizm ve Eğitim Kampımızın öğrencilerimizin ders çalışmalarında kullandığı binamızın sık sık sorun yaşatan alt yapısı ilçemizde bulunan okul müdürlerimizin yardımıyla yeniledik. Çalışmalarımızda bizlere destek veren İlçe Kaymakamımız Sayın Ferhat Altay’a İl Özel İdaresi ekiplerine, okul yöneticilerimize, memur ve hizmetlilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim