Pazaryeri ilçesinde Kamil Koç’un kızları tarafından yaptırılan Fatma Koç parkı Pazaryeri Belediyesince restore ediliyor.

Pazaryeri ilçe meydanında 2010 yılında Kamil Koç’un kızları merhum Sadiye Cağalıkoç,  İsmet Yıldız ve torunları tarafından yaptırılan Fatma Koç parkı parkta bulunan ağaç köklerinin düzensiz gelişmesi nedeniyle bazı alanları deforme oldu.

Pazaryeri Belediyesi vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Fatma Koç parkını kapsamlı bir şekilde restorasyon ve düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ederken ekipler parkın Kurban bayramına kadar yetiştirilecek vatandaşların hizmetine tekrardan açılacağını belirtti.

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, “Büyüğümüz merhum Kamil Koç anısına ailesi tarafından ilçemizde kazandırılan Fatma Koç Parkımızın kaldırım taşlarının ağaç köklerinin gelişi güzel büyümesinden kaynaklanan çirkin görüntüler oluşmuştu. 

Pazaryeri ilçesi olarak bir başarı öyküsü nasıl yazılır diyenlere, hep gururla anlattığımız hayat biyografisiyle her zaman gurur duyduğumuz merhum Kamil Koç’un anısına Pazaryeri belediyesi olarak sahip çıkıyoruz. Fatma Koç parkımız için oluşturduğumuz proje ile parkımızda daha çok oturma alanları ve çevre düzenlemesiyle ilçemizin adına, merhum Kamil Koç ve ailesi adına yakışan güzel bir park haline getireceğiz. Merhum Kamil Koç’u rahmetle yad ediyor Pazaryeri ilçemize hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen merhum Kamil Koç ailesine ilçem adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim