Pazaryeri ilçesi ulusal gazetelerin köşe yazarlarını ağırladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı, aynı zamanda Doğuş Suni Deri Kösele Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Şermin Kahraman ve Bilecik Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan’ın eşlik ettiği gezide Pazaryeri ilçesini ziyaret eden Ulusal Gazetelerin köşe yazarları ilçeye hayran kaldı.

İlçede köşe yazarlarını Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ağırlarken, yazarlar Küçükelmalı Tabiat Parkını ve Kınık köyünü gezdi.

Küçükelmalı Tabiat Parkında göl manzarası ile hatıra fotoğrafı çekinen yazarlar Kınık köyünde çömlek ustası Salim Yaşar’ın atölyesini ziyaret ederek çömlek yapımı hakkında bilgiler aldılar.

Pazaryeri ilçemizde bir birinden değerli gazete yazarlarımızı ağırlamaktan mutlu olduk diyen Belediye Başkanı Zekiye Tekin, ziyaretleri için köşe yazarlarına teşekkür etti.

Bilecik Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan, “Bilecik’in her yeri yeşil doğasıyla tabiatı, kültürü, tarihi medeniyeti birçok güzelliği bir arada yaşayabileceğimiz kadim bir şehir. Bu noktada da bu gün birçok gazeteci cemiyetinde yer alan milliyet gazetesi, posta gazetesi, platin dergisi, ekonomi dergisi, Krt.com.tr sahipleri birçok köşe yazarımızı ve il temsilcilerimizi şehrimizde ağırladık. Yaklaşık 2 günlük programımız içerisinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanımız Şermin Kahraman hanımefendinin himayelerinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak birlikte turizm info turu gerçekleştirdik. Hakikaten gazetecilerimizin ve köşe yazarlarımızın Bilecik’e karşı hayranlığı bizleri çok mutlu etti. Doğası kültürüyle her anını dolu dolu yaşadıkları bir program gerçekleştirmiş olduk. Kendilerine buradan bizleri önemsedikleri için ve turizme sağlamış oldukları katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim