Pazaryeri ilçesinde ihalesi tamamlanan 16 derslikli Atatürk Ortaokulu ve Şehit Zafer Koyuncu İmam Hatip Ortaokulu inşaatları için yer teslimi yapıldı.

Pazaryeri ilçesinde riskli binalar arasında yer alan Atatürk Ortaokulu geçtiğimiz yıllarda kapatılırken, yeni okul için ilçeye müjde Ak Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’dan geldi.

Milletvekili Selim Yağcı, Pazaryeri ilçesine kapatılan Atatürk okulunun yanı sıra Şehit Zafer Koyuncu İmam Hatip Ortaokulununda ihalelerinin ve yer teslimlerinin yapıldığını belirterek inşaat çalışmalarının yakında başlayacağını söyledi.

Milletvekili Yağcı konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Pazaryeri ilçemizde ihtiyaç duyulan ve uzun zamandır üzerinde çalıştığımız 8 derslikli Atatürk Ortaokulumuzun ve 8 derslikli Şehit Zafer Koyuncu İmam Hatip Ortaokulumuzun ihalesi ve yer teslimini gerçekleştirdik. Pazaryeri ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önceki dönem Milli Eğitim Bakanımız abimiz Nabi Avcı ve mevcut Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha iyiye daha güzele…” ifadelerinde bulundu.

Editör: TE Bilişim