Pazaryeri ilçesi yapılacak çalışma ile yeni mesire alanına kavuşuyor.

Bilecik İl Özel İdaresi Pazaryeri İlçesinde bulunan DSİ’ye ait Günyurdu Mustafa Eldemir Barajının çevresini da piknik ve mesire alanı olarak kullanılmak üzere ağaçlandırma çalışması yapacak.

Pazaryeri İl Genel Meclis Üyeleri Alattin Emral ve Mehmet Pulat tarafından İl Özel İdaresine sunulan Günyurdu Mustafa Eldemir Barajının çevresini ağaçlandırma projesi Çevre Komisyon Üyeleri tarafından yerinde incelendi.

Proje Komisyondan geçti halde Pazaryeri İlçesine yeni bir mesire alanı kazanmış olacak. DSİ tarafından kamulaştırılan Günyurdu Köyünün eski yerleşim alanları da yapılan çalışmayla butik otel olarak turizme kazandırılacak.

Bilecik İl Genel Meclis ve Çevre Komisyonu Üyesi Zeki Kayadelen konuyla ilgili, “Eşsiz güzelliklere sahip Pazaryeri ilçemizin Günyurdu (Bakraz) köyünde bulunan DSİ’ye ait sulama Göleti çevresinin piknik ve mesire alanı olarak değerlendirilmesi yönünde Çevre komisyonu üyesi arkadaşlarımız ve il özel idaresi yetkililerimiz ile birlikte yerinde incelemesini gerçekleştirdik. Konuyu Meclis gündemine taşıyan Pazaryeri il Genel Meclis üyesi abilerimizin ve muhtarımızın komisyonumuza ilgilerinden dolayı ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyorum” diye konuştu

Gerçekleşen inceleme programına İl Genel Meclis Üyeleri Alattin Emral, Mehmet Pulat, Yücel Kaya, Osman Varoğlu, Erkan Erdem, Orhan Uğur ve İl Özel İdaresi yetkileri katıldı.

Editör: TE Bilişim