Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde Pazaryeri Kaymakamlığının Eğitime yaptığı yatırımlar sürerken Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay Pazaryeri Anaokuluna Akıl ve Zeka oyunları sınıfı kazandırdı.

Anaokulunda eğitim gören 80 minik öğrenci için çocukların oyun ortamında eğitimi ve kendi içerisinde tatlı bir rekabet ve yarış ortamında zekasını, niteliklerini, yeteneklerini geliştirme ortamı sağlamak adına Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay’ın girişimleriyle ve hayırsever vatandaşların yardımıyla hazırlanan Akıl ve Zeka oyunları sınıfı Kaymakam Altay, Belediye Başkanı Zekiye Tekin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci’nin kurdele kesimi ile açıldı.

Minik öğrenciler açılan Akıl ve Zeka oyunları sınıfında ilk oyunlarını İlçe Kaymakamı Ferhat Altay ve Belediye Başkanı Zekiye Tekin’le yaptı.

Açılan Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfının amacı öğrencilerin eğlenirken zekalarını geliştirmeleri, zihinlerini açmaları ve yeni bir şeyler öğrenmelerini sağlayacaktır diye konuşan İlçe Kaymakamı Ferhat Altay, “Çocuklarımızın pratik becerilerini geliştirmek amacıyla oluşturduğumuz bu güzel projeyle minik yavrularımızı o stresten ve yarış ortamından kurtarıp biraz dinlenme ve oyun ortamında yetişmeleri amaçlanmıştır. Sınıfımızın oluşumunda katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim