İYİ Parti Pazaryeri İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi yapıldı. Ender Metin yeniden başkan seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması divan heyetinin belirlenmesi ile devam eden seçimde tek liste ile seçime giren mevcut ilçe başkanı Ender Metin yeniden seçildi.

Kongreye gelen Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’de kongrenin hayırlı olmasını diledi.

Yeni belirlenen listede Başkan Ender Metin olurken Yönetim Kurulunda; Aysun Çakırbay, Abdullah Uzun, Erdem Us, Mehmet Demirkıran, İsmail Baykal, Ufuk Semercioğlu, Serkan Kurtpınar, Hüseyin Top, Umut Coşar, Berk Duman, Yalçın Akay, Beytullah Mercan, Muzaffer Onan, Hayati Güler yer aldılar.

Yönetim Kurulu Yedek üyeliğine; Ömer Öztürk, Birol Buruk, Mustafa kahraman, Fatih Özlü, Ahmet Aker, Erdinç Özel, Emine Turan, Derya Demirbaş, Muharrem Yetimler, Emre Yetimler, Alaattin Yalamaç, Zeki Akbal, Sami Akçaalan, Hanife Özel, seçildiler.

Yeniden Başkan olarak seçilen Metin, “İyi Parti Pazaryeri İlçe Teşkilatı Olarak bugün 3. Olağan Kongremizi tamamladık. Katılım sağlayan tüm misafirlerimize ve değerli vakitlerinden zaman ayırarak bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim. Tekrar beni bu göreve layık gördüğünüz için ayrıca teşekkür ederim. Yeni yönetimimiz ve tüm üyelerimizle bu görevi layıkıyla yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Yaradanımın izniyle çok daha iyi olacağız.” dedi.

Editör: TE Bilişim