Pazaryeri Belediyesi bünyesinde çalışan işçi personele 1500 lira ek zam yapıldı.

Pazaryeri Belediyesi geçtiğimiz aylarda yapılan ve 2024 yılı Şubat ayına kadar geçerli işçi maaşlarına Belediye iş Sendikası yetkileri ile imzalanan protokol ile 1500 lira ek zam yaptı.

Belediye personeli Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ve Belediye iş Sendikası yetkilisi şube Başkan yardımcısı Cengizhan Kaya tarafından imzalanan ek zam sözleşmesiyle Eylül maaşlarını zamlı alacaklar.

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, “Pazaryeri Belediyesi olarak geçtiğimiz aylarda işçi sendikasıyla 2024 yılı Şubat ayına kadar geçerli olmak kaydıyla, işçimizin de memnun kaldığı güzel bir sözleşme yapmıştık. Ancak günümüz koşullarında işçimizi rahatlatmak adına maaşlarına seyyanen yeniden zam yapalım istedik. Bu gün Belediye iş Sendikası yetkililerini davet ederek ek protokol yapmak üzere çalışmamızı yaptık. Belediye İş sendikası şube Başkan yardımcısı Cengizhan Kaya ile birlikte Karınca kararınca gücümüzün yettiği kadar işçilerimize 1500 lira seyyanen zam için ek protokolümüzü imzaladık. Aldığımız karar işçilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim