Pazaryeri ilçesinde Pazaryeri Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler Pazaryeri'nin cadde ve sokaklarında temizlik çalışmalarını aksatmadan yürütüyor.

Sabahın ilk saatlerinden günün sonuna kadar hummalı bir şekilde temizlik çalışmaları yürüten Pazaryeri Belediyesi Fen İşleri ekipleri  ilçede bulunan 6 mahallede vatandaşların daha hijyenik ve sağlıklı bir kentte yaşaması için çalışıyor.

Fen İşleri temizlik işlerinde çalışan personele  teşekkür eden Belediye Başkanı Zekiye Tekin, "Fen İşleri Amirliğimize bağlı ekiplerimiz ilçemizde yapılan periyodik temizlik hizmetlerinin  yanında cadde ve sokakları yıkayarak daha temiz bir ortam sağlamaya çalışıyor" dedi.

Ekiplerin daha temiz bir ilçe için kolları sıvayarak, cadde, sokak ve kaldırımları tazyikli suyla yıkadıklarını belirten Başkan Tekin, ilçede bulunan 6 mahaledede ekiplerce düzenli olarak çöplerin toplandığını vurguladı.

Yaz aylarının gelmesiyle sinek ve sivrisninekle mücadeleninde arrtığını söyleyen Başkan Tekin, "Fen işleri ekiplerimiz sinek, sivrisinek vb. haşaratla mücadele etmek amacıyla her gün düzenli olarak yapılan ilaçlama çalışmaları, ilçemizin cadde ve sokaklarında düzenli olarak aralıksız olarak çalışmalarına devam ediyor" diye ifade ederken Pazaryeri ilçesinin daha yaşanılabilir ve temiz bir ilçe yapmak için çalışmaların aralıksız süreceği bilgisini verdi.

Editör: TE Bilişim