AK Parti MKYK üyesi ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur Pazaryeri ilçesi ziyareti kapsamında Belediye Başkanı Zekiye Tekin ve AK Parti Pazaryeri Kadın Kolları Başkanı Büşra Kanat ile birlikte ilçede sokak sokak dolaşarak ilçe kadınları ile sohbet ettiler.

Çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmamak şiarımızla vatandaşlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz diyen AK Parti MKYK üyesi Belgin Uygur, Ramazan bereketiyle bizleri misafir eden, hoş sohbetlerini esirgemeyen kıymetli Pazaryeri’lilere teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti MKYK Üyesi Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur’un yapmış olduğu ziyaretinden memnuniyetini dile getiren Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, “AK Parti MKYK Üyemiz, Balıkesir Milletvekilimiz Belgin Gökçe Uygur belediyemizi ve Ak parti ilçe Başkanlığımızı ziyaret etti. İl Başkanımız Serkan Yıldırım, İl kadın kolları Başkanımız Mutlu Selen Haşit, İl Genel Meclis Üyemiz Alaattin Emral, Belediye Meclis üyelerimiz Selami Özdil, Hüseyin Ünal, Erkan Karakaş, İlçe Başkanımız İsmail İsmail Soydan ak parti ilçe yönetimi, kadın kolları Başkanımız Büşra Kanat ile birlikte misafir ettiğimiz Sayın Milletvekilimiz ile ilçemizde ziyaretler gerçekleştirdik. İlçemizi ziyaretiyle onurlandıran bir kadın olarak kendisiyle gurur duyduğum Balıkesir Milletvekilimiz Sayın Belgin Gökçe Uygur’a teşekkür ediyor durmak yok yola devam diyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim