Pazaryeri İlçesi eski sağlık ocağı yerine yapılacak olan ‘Gençlik Merkezi’ ihalesi, Spor İl Müdürlüğü tarafından 2.defa iptal edildi.
Geçtiğimiz aylarda Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından projesi hazırlanan ve ‘Gençlik Merkezi’ binası için Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın’ın girişimleri neticesinde 2 milyon 200 bin ödenek ayrılan projenin ihalesinin 2.defa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından iptal edildiği öğrenildi.
Bürokrasinin kurbanı haline gelen Gençlik Merkezi projesinin tüm aşamalarının tamamlandığı lakin bir türlü çalışmalara başlanmaması ve ihalesinin 2.defa iptal edilmesi vatandaşlar arasında tepkiye neden olurken, konuya ilişkin Pazaryeri halkında ise “acaba Spor İl Müdürlüğü birilerini mi kayırıyor?” söylentileri hızla yayılıyor.
Pazaryeri’nde yaşayan vatandaşlar, yetkililerden projesi hazırlanan Gençlik Merkezi binasının inşaatının biran önce başlamasını talep ederken, atıl durumda bulunan ve gece bayanların önünden geçerken dahi korktuğu eski sağlık ocağının Gençlik Merkezi haline dönüştürülmesi için: “sayın valimizin devreye girerek yavaş işleyen Bilecik bürokrasisine müdahale etmesini istiyoruz” diyorlar.