AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım yanındaki heyet ile birlikte gazetemize ziyaret gerçekleştirirken, gündem de erken seçimin söz konusu olmadığını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk,İl Başkan Yardımcısı Serkan Işık ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Baki Yavuz gazetemize ziyaret gerçekleştirdi.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni ile görüşme gerçekleştiren Başkan Serkan Yıldırım, son günlerde muhalefetin sıkça dile getirdiği erken seçime ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başkan Yıldırım,“Bir buçuk yıl gibi bir sürede korona süreciyle karşı karşıyayız ve gerçekten de sadece Türkiye’de değil dünyada ekonomik olarak bir takım sıkıntılar doğurduğu bir gerçektir.

Ama bugün baktığımızda da sanayi alanında büyük rekorlar kırmaya başladık yıl bazında. Sanayimiz gayet güzel bir şekilde çalışıyor. Tüm işçilerimiz fabrikalarda hızlı bir şekilde çalışmalarına devam ediyorlar. Ama küçük esnafımız konusunda tabii ki kapalı olmasından dolayı bir yorgunluk var. Bunu da fırsat bilen muhalefet partileri siyasi olarak tabi işlerini yerine getirmeye çalışıyorlar fakat önümüzdeki süreçte erken seçim yok! Biz her dönemde olduğu gibi seçimleri zamanında yapacağız. ‘Hedefimiz 2023’ diyoruz. İnşallah 2023 yılında seçimleri yapıp tekrar önümüze devam edeceğiz. Bu yönde bizim bir tereddüdümüz yok. Çalışmalarımızı da bu yönde yapıyoruz.”

Editör: TE Bilişim