07-10 Haziranda U-16 Türkiye Şampiyonası ve 02.Haziranda U-17 Türkiye Şampiyonası Grup Finali maçından sonra, 03 Haziran’da U-15 Elit Ligi Yarı Final maçı da Osmaneli’ ilçesine verildi.

UEFA Standartlarında Futbol sahaları, antrenman sahaları ve şehir içinde bulunan 11 adet halı sahayı yerinde inceleyerek; ilçede tesisleri beğenen ve takdirle karşılayan TFF yöneticileri, Gelişim Liglerinde oynanacak en önemli müsabakaları Osmaneli’ye verdi.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada, "Osmaneli Belediyesi olarak Gençlik ve Spor Bakanlığımız destekleri ve belediyemizin olanakları ile ilçemizde tesisleşmeye büyük önem verdik .Günlük başarılar yerine geleceğe yatırım yapıyoruz.Bir taraftan tesisleşmeyi arttırırken diğer taraftan örnek altyapımızla örnek bir kulüp olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

TFF Federasyonunun ilçemizde yaptığı incelemeler sonrası Osmaneli birçok turnuvaya ev sahipliği yapacak kapasitede görüldü. Konaklama, yemek, sosyal olanaklar ve spor tesislerimizle Osmaneli bölgemizde sporun merkezi konumuna geldi.

Bilecik ASFK ve İl-İlçe Gençlik Spor Müdürlüğümüzün de verdiği desteklerle TFF’nun ilçemize verdiği değerin sonucu olarak geldiğimiz noktayı önemsiyoruz. Gelen takımlarımızın ilçemizden memnun ayrılmaları için Osmaneli Belediyesi olarak her kolaylığı göstereceğiz." dedi.

Editör: TE Bilişim