YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Bölgenin en büyük ticari organizasyonu olan tarihi Osmaneli panayırı yoğun bir ilgiyle gerçekleştirildi. Konserler ve gösterilerle dolu dolu geçen panayır, çevre illerden esnafların da gelmesiyle ticari hayata da büyük katkıda bulundu. Panayır sayesinde halk çeşitli ihtiyaçlarını karşılarken, kadın girişimcilerin satışa çıkardığı el yapımı ürünler de yoğun ilgi gördü.

KONSERLER BÜYÜK BEĞENİ KAZANDI

Kültür ve Turizm Bakanlığı sanatçıları Senem Gül ve Kağan Alptekin Tarihi Osmaneli Panayırında halkı coşturdu. Sanatçıların panayır boyu her gece verdiği birbirinden güzel konser, halkın büyük beğenisini kazandı.

Yerel sanatçılar,Osmaneli Belediyesi Halk Oyunları ekibi,Bursa Büyükşehir Belediyesi Çalgıcı Mektebi Grubu,Kültür Turizm Bakanlığı Türk Halk Müziği Devlet Sanatçıları da etkinliklere katılarak panayıra damgasını vurdu.

EĞLENCENİN TADINI YİNE ÇOCUKLAR ÇIKARDI

Tarihi panayırda, çocuklar kurulan lunaparkta eğlenceli anlar geçirirken, yetişkinler de alışverişin keyfini çıkardı.

Osmaneli Belediyesi, tarihi Osmaneli panayırında çocuklar için  her akşam eğlence ve oyun etkinlikleri düzenledi. Çocuklar, yerel sanatçı Ahmet Ege çocuk ve animasyon grubuyla çok eğlendi. Oyun, yarışma, hediye çekilişleri ve birçok etkinlikle devam eden programa ilgi yoğun oldu. Başkan Şahin, bu tür programlara Milli Eğitimle işbirliği içinde devam edileceğini söyleyerek Ahmet Ege ve animasyon grubuna teşekkür etti.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, büyük bir emekle hazırlanan organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek, önümüzdeki yıl gerçekleşecek panayırı da en iyi şekilde geçirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Editör: TE Bilişim