Osmaneli Belediye Başkanlığı tarafından “Tüm eğitimcilerin anısına öğretmenler parkı” yapılacağı duyurusu yapıldı.

Osmaneli Belediye Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda şu ifadeler yer aldı:

“Bizleri yetiştiren tüm eğitimcilerin anısına ”Öğretmenler Parkı” yatırımına başladık. Osmaneli Belediyesi olarak 500.000 m2 park,500.000 adet ağaç hedefimiz için yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Çok yakında bu hedeflerimizi gerçekleştirmiş olacağız.

Sakarya Nehri Kıyısına yapmakta olduğumuz; “Öğretmenler Parkı” 30.000 m2 bir sahil şeridini kapsıyor.75.Yıl Anadolu Lisesinden başlayarak devam eden parkımızda eğitimcilerimiz için ;Öğretmen Evi ve içerisinde 10 yatak kapasiteli otel, restoran, toplantı salonu, spor tesisleri,bisiklet ve yürüyüş yolları, park, meydan, antik tiyatro, geniş çim alanlar, ağaçlandırılırmış özel alanlar, su spor alanları, piknik ve park alanları vb. tesisler yer alacak.”

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada bir eğitimci ve öğretmen evladı olarak; “bizlerin yetişmesinde büyük emeği olan eğitim camiamız ve çok değerli öğretmenlerimiz anısına büyük bir park yaparak, onlara olan vefa borcumuzun az da olsa bir kısmını yerine getiriyoruz. Parkımız içinde çok değerli öğretmenlerimizin isimlerini taşıyan tesisleri inşa edeceğiz. Osmaneli Belediyesi olarak eğitime ve öğretmenlerimize verdiğimiz değerin yansıması olan parkımız ilçemiz için hayırlı olsun. Bir yıl içinde tamamlayacağımız tesislerimizle öğretmenler ilçemizde kalıcı olacak” dedi.

Editör: TE Bilişim