Osmaneli Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Osmaneli TOKİ konutları yapım ihalesinin 9 Kasım 2022 tarihinde yapılacağı belirtildi.

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“287 adet konut,4 adet işyerleri ve 1 adet cami olarak gerçekleşecek ihalede daireler 2+1, 3+1 şeklinde. Konutların 150 adeti TOKİ Sosyal Konut Projesi kapsamında teslim edilecek. TOKİ Sosyal Konutları için müracaatlar e-devlet üzerinden 28 Ekim’de, bankalar üzerinden (Ziraat ve Halk B.) 31 Ekim’de sona erecek. Geriye kalan 137 adet konutun satışları İçin talep toplama ilerideki günlerde ilan edilecek.

TOKİ Müracaat şartlarını taşıyan hemşerilerimizin özellikle de 18 yaşından itibaren gençlerin bu fırsatı kaçırmamalarını tavsiye ediyoruz.

İLK EVİM ARSA PROJESİ’NDE MÜRACAATLAR DEVAM EDİYOR

TOKİ İlk Evim Arsa Projesi kapsamında müracaatlar da devam ediyor. 10 Ekim’de başlayan arsa projesine müracaatlar 7 Kasım’da sona erecek. Tekke Tepesi civarındaki hazine arazilerini kapsayacak arsa satışlarında, konutları arsayı satın alanın talep etmesi durumunda TOKİ yapacak.Osmaneli ilçemiz halkı İçin tarihi fırsatı hemşerilerimizin ve özellikle gençlerimizin kaçırmamalarını tavsiye ediyoruz.”

Editör: TE Bilişim