Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Osmaneli Belediyesi işbirliği ile köylere spor tesisi kazandırılmaya devam ediliyor.

Osmaneli Belediyesi çocuklara ve gençlere büyük değer ve önem verdiğini vurgulayarak, ilçede halı saha sayısını 11’e çıkarttığını duyurdu. Şu an faaliyette olan 8 halı saha olduğu belirtilirken, Osmaneli de 45 gün içinde halı saha sayısı 11 adete çıkacağı ifade edildi. Osmaneli Belediye Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile basketbol, voleybol,tenis,bisiklet yolu,spor salonları ve yüzme Havuzu yatırımlarımız sürüyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Osmaneli Belediyesi olarak köylerimize de spor tesisleri kazandırmaya da devam ediyoruz. Hisarcık Beşevler de yaptığımız halı sahanın yanına basketbol/voleybol sahası yapıyoruz. Çerkeşliye yaptığımız halı sahayı bitirdik ve hizmete açtık.Yeşil Çimen köyümüzde başladığımız halı saha iki haftaya bitecek.Sonrası Medetli Köyümüzde Halı Saha yapımına başlayacağız.Devamında bunu Soğucakpınar, Gaziler, Selçik halı sahaları izleyecek.Osmaneli en çok köy nüfusuna sahip ilçemiz.Köylerimizde genç nüfus çok. Spor tesislerimizle çocuklarımıza ve gençlerimize spor yapma olacağı sunmaya devam ediyoruz.” Açıklamaları yer aldı.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin halı saha çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, ”spor yatırımlarımızda desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu, Milletvekilimiz Selim Yağcı, İl Başkanımız Serkan Yıldırım, İlçe başkanımız Şaban Güdem, İl-İlçe Gençlik ve spor müdürlerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilişim