Osmaneli karpuzu A101-BİM-ŞOK-MİGROS mağazalarında. Büyük marketler alımı hızlandırdı.

Osmaneli Belediyesi, çiftçinin en büyük sorunu olan pazarlama, güvenilir alıcı ve iyi ürün fiyatı beklentilerini gerçekleştirecek destekleri sağlamaya devam ediyor. Osmaneli Belediyesi Toptancı Hali Kompleksinde A101,BİM,ŞOK,MİGROS,TARIM KREDİ gibi ulusal mağazalara ürün tedariki sağlıyor. Büyük satın alma şirketleri alımlar yapıyor.

Osmaneli Belediye Başkanlığı’ndan yapılan karpuz satışı açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“Karpuz ürünümüzde bu rekabet koşullarına uygun gayet güzel fiyatlarla satılıyor.

Türkiye'nin ulusal marketlerine ve ihracata mal temin eden satın alma şirketleriyle işbirliği yaparak karpuz dışında,ayva,şeftali,domates,biber,ıspanak vb. ürünlerimizi de değer kazanmasını ve iyi fiyatlarla satılmasını temin etmeye çalışıyoruz.

Osmaneli en çok köy nüfusunun yaşadığı,tarımla uğraşan en büyük tarım nüfusuna sahip ilçe.Osmaneli Belediyesi olarak bugüne kadar tarıma ve çiftçimize destek için aşağıdaki yatırımları yaptık.

1-Bakanlık Onaylı Toptancı Hal Kompleksi,2-Yöresel Ürün Üretme Merkezi ve Paketleme Tesisi,3-Modern Mezbaha,4-Yöresel Ürünlerimiz için İçmeler Tesislerimizde Pazarlama,5-Örnek Lavanta ve Kekik Bahçelerimiz.”

Osmaneli’de devam eden tarımsal projeler:

1-Modern Fidecilik Sera Projesi

2-5.000 Tonluk Soğuk Hava Deposu

3-Et İşleme Tesisi

4-270.000 M2’lik Örnek Tarım Projesi

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin:"Osmaneli Belediyesi olarak örnek projelerimizle tarıma ve çiftçimize destek olmayı,pazarlama olanaklarını arttırmayı ve ürünleri büyük tedarikçilerle ve büyük marketlerle buluşturarak en iyi fiyatla ürünleri satmayı hedefliyor ve bunun için başta BŞEÜ ve İl-İlçe Tarım Müdürlüğümüz,Ticaret Müdürlüğümüz olmak üzere üniversiteler ve kurumlarla işbirliğini sürdürüyoruz." dedi.

Editör: TE Bilişim