Osmaneli ilçesinde vatandaşlar TOKİ Sosyal Konut Projesine ilgi gösterdi. İlçede konutluk projenin 150 adeti ''TOKİ Sosyal Konut'' projesine dahil edildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, ''Cumhurbaşkanımızın bugün açıkladığı Toki sosyal konut projesine,Osmaneli ilçemizde Toki tarafından 20 Ekimde ihaleye çıkacak 287 konut,4 dükkan,1 cami projesinin 150 adet konutluk kısmı dahil edildi.

Çok uygun şartlarla konut edinme olanağı sağlayan projeye bugünden itibaren Halk Bankası, Ziraat Bankası, edevlet üzerinden müracaat edilebilecek. Osmaneli halkının büyük bölümünün ilgi gösterdiği Toki sosyal konut projesine müracaat etme isteyenler için belediyemiz insan kaynakları müdürlüğümüzden bilgi alabilirler.

150 adet Toki Sosyal Konutları sonrası kalan 137 adet konut için herkes müracaat edebilecek.İhale sonrası 137 konutta satışa çıkarılacak.Osmaneli ilçemize yaklaşık 300 adet konut daha kazandırmış olacağız.

Bu proje sonrası 400 adetlik yeni Toki Projemiz içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a bu büyük proje için teşekkür ediyoruz.Milletvekilimiz Selim Yağcı ve İl Başkanımız Serkan Yıldırım'a projeye destekleri için teşekkür ediyoruz.

Bilecik ilinin Bozüyük'ten sonra en büyük ilçesi olan Osmaneli'nin hızlı gelişim sonrası ihtiyaç duyduğu konut açığının giderilmesi için özel sektörümüzün de 3 yıl içinde en az 1.000 adet konut yapması gerekiyor.Osmaneli ilçesi her konudaki hedeflerine hızla ulaşırken, artan konut talepleri nedeniyle konut sıkıntısı ve kira artışlarının giderilmesi için konut üretimini çok daha arttırmayı planlıyoruz.'' ifadeleri kullanıldı.

Editör: TE Bilişim