Osmaneli Belediyesi olarak her akşam verdiği iftar yemeklerinin yanı sıra mahalle iftarlarının sonuncusunda Camii Kebir Mahallesinde büyük katılımla gerçekleştirdi.

Yaklaşık 6.000 kişinin iftar sofrasında bir araya geldiği programda, Bilecik Şeyh Edebali Tasavvuf Müziği Grubunun eşliğinde ilahilerle manevi duyguların zirve yaptığı ortam yaşandı.

Osmaneli Belediyesi gerçekleşen iftar programı hakkında yaptığı açıklama da şu ifadelere yer verdi, “Şadan Hocamız ve İlçe Müftümüz Sadık Eren tarafından yaptırılan dualar sonrası Kadir Gecemizde Şehitlerimiz içinde dualar edildi.

İftar programımızda Bilecik Milletvekilimiz Selim Yağcı,İl Başkanımız Serkan Yıldırım, Belediye Başkanımız Münür Şahin, Kaymakamımız Yüksel Ünal,İlçe Başkanımız Şaban Güdem,sivil toplum örgütleri, muhtarlarımız,Belediye ve İl Genel Meclis üyelerimiz ve Cami Kebir Mahallemizin değerli sakinleri iftar programımızda yer aldı.

Milletvekilimiz Selim Yağcı, Kaymakamımız Yüksel Ünal, Belediye Başkanımız Münür Şahin yaptıkları konuşmalarla halkımızın Kadir Gecesini kutladılar ve bu mübarek gecede halkımızın iftar programında birlik içinde bir araya gelmesinin duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

İftar programı sonrası Fatih Camiinde Osmaneli Belediyesi tarafından Kadir Gecesi için okutulan mevlid-i şerif programına katılanların cami dışına çıkan kalabalık oluşturdukları gözlendi. Covid-19 sonrası Osmaneli Halkının İftar sofralarını ve camileri doldurması güzel görüntüler oluşturdu.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Camii Kebir Mahallesi iftar yemeğini karşılayan Dikilitaş AŞ yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Yıldırım’a teşekkür etti.”

Editör: TE Bilişim