Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin birtakım ziyaretler için Ankara’ya gitti. Başkan Şahin’e bu ziyaretleri esnasında AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı eşlik etti. Gerçekleşen ziyaretler sonucunda Osmaneli Belediyesi’nin ihtiyaçları olan bir takım araçların temini hakkında sözler alan Başkan Şahin, Vekil Yağcı’ya teşekkür etti.

Osmaneli Belediye Başkanı bir dizi gerçekleşen ziyaretlere ilişkin yayınladığı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ankara’da Milletvekilimiz Selim Yağcı’nın destekleri ile yaptığımız Ankara ziyaretlerimizden ilçemiz için güzel haberler ve güzel sonuçlar alarak dönüyoruz. Milletvekilimize Selim Yağcı ve İl Başkanımız Serkan Yıldırım’a Osmaneli Belediyemiz ve Osmaneli halkımız adına teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberliğin oldu yerde, Bolluk ve Bereket olur. Şüphesiz Ki Allah hiç bir gayretimizi karşılıksız bırakmıyor.

Bugünün bereketi ve güzel haberler;

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İller Bankasından talep ettiğimiz 2 adet Çift Kabinli Ford Kamyonet,2 adet Ford Courrier hizmet aracının temmuz ayında teslimatın gerçekleşmesi konusunda Daire Başkanımız ile mutabakata vardık.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan 1 adet hibe İş makinesini teslim alıyoruz. İş makinesi geldi. Orman Bakanlığından 1 adet 4x4 yangın ilk müdahale ve öncü aracı yarın teslim alıp,gerekli donanımları için servise sokuyoruz.1 adet sulama -arozöz aracını Orman Bakanlığımızca ağustos ayında teslim alıyoruz.

Sağlık Bakanlığından 1 adet hasta nakil aracını temmuz ayında teslim alacağız. TBB’den 1 adet iş makinesini 15 gün içinde teslim alacağız.

Spor toto yatırımlarımız devam ediyor. Maliyet artışları için bugün protokol imzaladık. Kapalı yüzme havuzu için yer tahsisini belediyemiz yapacak.Kapalı yüzme Havuzu Yatırımı 2022 yılı ikinci yarısında başlayacak.3 adet halı saha,1 Tenis kortu,1 Voleybol-basketbol sahası, 1 adet kapalı antrenman Salonu,1 adet mahalle tipi kapalı salonu, Beşevler mahallemize halı saha ve park, Sığırlık Mahallemize 1 adet halı saha, 500 kişilik tribün ilavesi(çim saha), 1 adet Çerkeşli halı saha, 1 adet Yeşilçimen halı saha,1 adet Beşevler voleybol sahası,1 adet Medetli Halı saha, sonrası belediyemiz imkanları ile Soğucakpınar, Selimiye köylerimize halı saha ve ilçemize 4 adet tenis kordu, Beşevler mahallemize halı saha ve park, Sığırlık Mahallemize 1 adet halı saha, devam eden Millet Bahçesi, Tekke Kale sosyal Hizmetler Salonu,Alparslan Türkeş Parkı vb. devamında Belediye Binası inşaatı. Eylül'de hizmete girecek Çocuk Kulübümüz, devam eden konak restorasyonları, tarihi çarşı restorasyonu vb. birçok yatırımı mevcut ekonomik ortama rağmen sürdürüyor ve halkımızın hizmetine sunuyoruz.”

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ise, “Tüm bu yatırımlara destek sağlayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu, Milletvekilimiz Selim Yağcı,İl Başkanımız Serkan Yıldırım ve Belediye Meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim