Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doc. Dr Tahir Büyükakın ve Gençlik ve Spor Daire Başkanı Şemsettin Yıldırım ile  Park ve Bahçeler Daire Başkanı Cenan Turan’ı ziyaret ederken Osmaneli’ye yapılmakta olan yeni yatırımlar için görüşmelerde bulundu.

Koceli Büyükşehir Belediyesi’nin sahip olduğu tesisleri inceleyerek, Osmaneli İlçesinde yapılmakta olanve yapılacak olan Millet Bahcesi, Kapalı Yüzme Havuzu, Kapalı Antreman Salonu, Kapalı Mahalle Tipi Salon, Tenis Kortları, Basketbol Sahası, Bisiklet ve Yürüyüş Yolları, Cep Sinema, Bilgi Evi, e-spor takımı, Millet Kırathanesi, Fitnes aletleri ve Salonu, Hamam, Sauna, Buhar Odası, Gençler için Teknoloji Merkezi, Toplantı ve ders Salonları vb.yatırımlar için yönetici ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın ile bilgi alışverişinde bulunuldu.

Başkan Münür Şahin, Bilecik Valisi olduğu süreçte de Osmaneli yatırımlarına ve projelerine destek olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a, Gençlik ve Spor Daire Başkanı Şemseddin Yıldırım’a, Park ve Bahçeler Daire Başkanı Cenan Turan’a çok teşekkür etti. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Başkan Şahin, şu ifadelere yer verdi;

“Osmaneli Belediyesi her alanda koyduğu hedefler için, yatırımlarını bahane üretmeden sürdürüyor. İstanbul Büyükşehir Başkanı olarak Belediyecilikte çalışmalarını ve projelerlerini örnek aldığımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleri ile Osmaneli İlçemizde proje ve uygulamaları çok daha ileriye taşıyacağız. Osmaneli yaşam İçin tercih edilen değerli bir kent olarak yükselişin sürdürecek.”

Editör: TE Bilişim