Bilecik Spor Kulüp Başkanı Ali Murşin ve yönetimi Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i ziyaret etti.

Bayırköy Sporun BAL ligi hakkını Bilecik Spor’a devretmesi hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Şahin, “Bilecik Spora Osmaneli olarak her desteği sağlayacağız.” İfadelerini kullandı

Başkan Münür Şahin gerçekleşen ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, "Bal Liginde çok başarılı sezon geçiren Bayırköy Sporda büyük emeği olan Belediye başkanı kardeşim Mustafa Yaman'ın her zaman sporda kısa sürede sağladığı başarılar sonucu takımını Bal Ligine çıkarmış ve ilimizi bu ligde liderliğe taşıyacak seviyeye getirmişti. Başkanımızla her zaman konuştuğumuz Bilecik İlinin bir profesyonel takımla 3.ligde,2.ligde temsil edilmesi gerektiği düşüncesini hayata geçirmek için fedakarlık yaparak Bayırköy Sporu Bilecik ilinin Bilecik Spor olarak profesyonel liglerde temsil etmesinin önünü açması kararını destekliyoruz. Başkanımız Mustafa Yaman'ı Bilecik Sporun tekrar profesyonel liglere dönmesini sağladığı için kutluyoruz.

Bilecik Stadının yeniden inşası nedeniyle Bilecik Sporun maçlarını Osmaneli de oynaması talebine destek vereceğiz. Hem Bilecik Spor için hem de rakipleri misafir takımlarımız için her kolaylığı sağlayacağız. Geçen yıl Bayırköy Sporun ilçemizde oynadığı maçlarda sahayı dolduran taraftarların Bilecik Spor içinde aynı desteği sağlayacağını biliyoruz. Bilecik Spor inşallah 3.lige çıkar ve bizde sonraki yıl örnek alt yapı kulübü olarak defalarca yer aldığımız Bal liginde tekrar ilimizi temsil ederiz.

1308 Osmaneli Belediye Spor olarak örnek altyapımızla 18 branşta çocuklarımıza ve gençlerimize spor yaptırmaya devam edeceğiz.Alt yapımız bizi üst liglere taşıyacak.Önceliğimiz alt yapı ve sürdürebilir başarılar.Bilecik Spora ilimizin temsilcisi takım olarak Osmaneli de her desteği vereceğiz.1308 Osmaneli Belediye Spor ile birlikte Anadolu Selçuklu Spor ve Gençlerbirliği Spor olarak Osmaneli ilçemizi sporda merkez konumuna getireceğiz.Osmaneli Belediyesi olarak örnek tesislerimizle sporda çocuklarımıza ve gençlerimize ve de her kesime spor olanaklarını sunmaya devam edeceğiz." dedi.

Editör: TE Bilişim