Gençlik Spor Bakanlığı Gençlik Merkezi’nin “Anadoluyuz biz”  projesi kapsamında Tekirdağ'dan Osmaneli İlçesine  gelen öğrenciler 3 gün boyunca Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesislerinde ağırlandı. 40 kişiden oluşan gençler tesislere hayran kaldıklarını belirttiler.

Osmaneli Belediye Başkanlığı gerçekleşen ziyarete ilişkin yayınladığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Osmaneli’de İçmeler, Camiler, Konaklar, Sakarya Nehri kıyısındaki Parklar, Kadın Girişimciler Kooperatifi, Gençlik Merkezi vb. tesislerimizi,kültürel ve tarihi varlıklarımızı ziyaret eden gençler,Bilecik’te Şeyh Edebali hazretleri,Söğüt’te Ertuğrul Gazi türbesi,Pazaryeri de Elmalı Göleti vb. tarihi ve doğasıyla ünlü mekanları ziyaret ettiler.

Sporda U-15,U-16,U-17 turnuvalarında 10 güzide takımımız gençlerini ağırlayan Osmaneli Belediyesi yaptığımız Yatırımlar sonrası tamamladığımız oteller,piknik alanları ve restorasyonlar,Restaurant ve kafeler ile büyük organizasyonlara ev sahipliği yapacak kapasiteye ulaştı.

Başkanımız Münür Şahin,Gençlik ve Spor Bakanlığımızın düzenlediği organizasyonda ilçemize ev sahibi yapma fırsatı tanıyan Bakanlığımıza,İl-İlçe Gençlik ve Spor Müdürleri mize teşekkür ediyoruz”dedi.”

Editör: TE Bilişim