Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı aynı zamanda Doğuş Suni Deri Kösele Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Şermin Kahraman’a lavanta projesi kapsamında bir teşekkür yazısı yayımladı.

Projesi ile Bilecik ve ülke ekonomisine kazandırdığı katma değerden dolayı Şermin Kahraman’a yapılan teşekkürde şu ifadelere yer verildi:

“Şermin Kahraman, büyük bir atılım ile Ulupınar Köyü’nde kendisine ait olan arazide lavanta ekerek, hem köylüye destek oldu hem de Bilecik turizmine yeni bir boyut kazandırmaya çalıştı.

Lavanta son zamanlarda ülke genelinde özellikle görseliyle popüler bir ürün oldu. Bilecik’te lavantanın hem görsel olarak turizmimize katkı sağlayacağı, hem de ortaya çıkan ürünün verim boyutuyla da hem sanayicimizin kendisine hem de bölgemize bir katkı sağlayacağını görmekteyiz.

Kadın girişimcimiz Şermin Kahraman ise; lavanta dikimi ile tek amacının Bilecik’e güzel bir görsellik kazandırmak, turizme ve köye faydalı olmak olduğunu belirtti.

Bizde Ticaret ve Sanayi Odası olarak ülke ve ilimiz ekonomisine kazandırdığı katma değerler için teşekkür ediyor çalışma ve başarılarının devamını diliyoruz.”

Editör: TE Bilişim