Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Yaman, İl genelinde yürütülen çöp toplama, taşıma ve bertaraf hizmetlerini bire bir uygulama alanı olan sokaklarda denetleme ve incelemelerde bulundu.

Başkan Mustafa Yaman, Belediyelerde yürütülen hizmetlerde memnuniyet oranlarının birlik yetkilileri tarafından haftalık olarak yapılan görüşmeler neticesinde kontrol altında tutulduğunu ve küçük aksaklıklarda da yetkili şirketin müdahale ettiğini belirtti.

Kısa süre önce İl Özel İdaresi sınırlarında ki köylerinde sisteme dahil edilerek çöp toplanmasına başlandığını belirten Başkan Yaman,saha denetimlerini hızlandırarak merkezde yer alan köylerin bir bölümünde bire bir denetim yaparak hizmetin kalitesini değerlendirdi.

“Denetim yapılan köylerde ki konteynırları tek tek gezerek denetimimizi yaptık ve gördüğüm manzara beni ziyadesiyle memnun etti.” şeklinde değerlendirmelerde bulunan Başkan Yaman, “memleketimizdeki tek bir insanın dahi mutlu olması için gerekirse gece/gündüz özverili bir şekilde çalışarak halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Editör: TE Bilişim