Belediye Başkanı Semih Şahin'in İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılması sonrası Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyeleri kendi aralarında yaptıkları seçim sonrası CHP’nin Belediye Başkan adayı olan Muharrem Tüfekçioğlu ilk kez YARIN’a konuştu.

Tüfekçioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi'nde böyle onurlu bir göreve arkadaşları tarafından layık görülmenin gururunu yaşadığını belirtti. Tüfekçioğlu, ikinci aşamada, Belediye Meclisi'nde olağanüstü yapılacak seçimden de çıkması ve kazanması durumunda, Bilecik halkına layık bir başkan olacağını ve hizmet edebilmek için gece gündüz elinden gelenin fazlasını yapacağını aktardı.  Muharrem Tüfekçioğlu, ayrıca CHP örgütüne ve Meclis üyelerine teşekkür ederken, kısa zamanda kabullenip kendilerine gösterilen özverinin karşısında çok duygulandığını ve onlara layık Başkanlık yapacağını söyledi.   

CHP Meclis üyeleri, Belediye Başkanı olarak çıkacak adayın arkasında duracaklarının mesajını vermişlerdi. Bugün CHP İl Başkanlığı'nda yapılan aday belirleme seçiminde Hüseyin Yıldız, Melek Mızrak Subaşı, Soner Olgun ve Muharrem Tüfekçioğlu adaylık için yarışırken en çok oyu alan Muharrem Tüfekçioğlu yapılacak seçimde CHP’nin Belediye Başkan adayı oldu.

Editör: TE Bilişim