Bilecik Amatör Lig 5.hafta maçlarında 1299 Bilecik Kulübü-Gölpazarı Belediyespor karşılaşması 2-2’lik beraberlik ile sonuçlandı.

Bilecik İstasyon sentetik sahasında oynanan 1299 Bilecikspor- Gölpazarı Belediyespor maçının 7. dakikasında kontra atağa kalkan Gölpazarı Belediyespor’un 9 numaralı oyuncusu Gökmen Tokcan'ın sağ taraftan içeriye,11 numaralı Akın Baydemir'in koşu yoluna attığı topu güzel bir vuruşla gole çevirdi.

Bu gol ile Gölpazarı Belediyespor deplasmanda 1-0 öne geçti. Maçın 9. dakikasında korner kullanan 1299 Bilecikspor attığı gol ile durumu eşitledi. İlk yarı 1-1'lik skorla sona erdi.

2. yarıya hızlı başlayan Gölpazarı Belediyespor baskın oynamasına rağmen istediği golü 80. dakikada organize atakla buldu. Ceza sahası içine kısa paslarla giren Gölpazarı Belediyespor, 6 numaralı futbolcusu Samet Han'ın pasında 8 numaralı futbolcu Mesut Karkaç topu kaleye vurdu. Kalecinin kurtardığı pozisyonda seken topa şık bir vuruş yapan 6 numaralı futbolcu Samet Han topu ağlara göndererek durumu 2-1'e getirdi.

1299 Bilecikspor santra kullandıktan sonra atağa geçti ve top defansın müdahalesiyle kornere gitti. 81. dakikada korneri kullanan 1299 Bilecikspor durumu 2-2 yaptı. İki takımında ataklarıyla devam eden maçta başka gol çıkmadı ve maç 2-2 sona erdi.

Diğer yandan ilimiz eşraflarından Ali Pamukçu maç sonrası Gölpazarlı sporculara tatlı ikramında bulundu.

Gölpazarı Belediyespor sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “1299 Bilecikspor maçı sonrası takımımıza tatlı ikramında bulunan Bilecik Pamukçuoğlu Arçelik Mağazası sahibi hemşerimiz Ali Pamukçu'ya teşekkür ederiz. Daha önce Bilecikspor'un profesyonel liglerde başkanlığını yapan hemşerimiz Ali Pamukçu sporun ve sporcunun yanında olduğunu belirtti ve Gölpazarı Belediyespor’umuza başarılar diledi.”

Editör: TE Bilişim