Pazaryeri İlçesi Dereköy Köyünde uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti yaptığı tespit edilen şahıs Jandarma ekipleri tarafından yakalanırken, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dereköy Köyünde uyuşturucu imal ve ticaretini imal ettiği tespit edilen M.O. isimli şahıs önceki gün Jandarma ekipleri tarafından ikametinde gözaltına alındı. Diğer gözaltı işlemi yapılan şüpheliler H.C ile S.O ise ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Bozüyük Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları üzerine gözaltına alınan şahıs, çıkarıldığı Bozüyük Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanarak Bilecik M Tipi Cezaevine gönderildi.

M.O. isimli şahsın ev ve eklentileri ile kullanımında olan tarlasında yapılan aramalarda; namlularında oynama yapılmış 2 adet kuru sıkı tabanca, 8 adet 9 mm tabanca fişeği, 133 adet kurusıkı tabanca ses fişeği, 1 adet av tüfeği, 2 adet tabanca şarjörü, 23 adet av tüfeği ile 11.740 gr kubar esrar maddesi ve kullanımda olan tarlada 117 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Editör: TE Bilişim