Bilecik İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Abdullah Ay Kamu- Üniversite- Sanayi işbirliği ziyaretleri kapsamında Bozüyük İlçe Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren FORMPLAST işletmesini ziyaret etti.

Müdür Ay’ın gerçekleştirdiği ziyaretlerdeki heyetinde, Doç. Dr. Edip Avşar ( BŞÜ-TTO Koordinatörü), Seher Sarı ( BŞÜ-Ögr. Görevlisi-Patent Uzmanı), Banuçiçek Güngördü ( BEBKA-Bilecik YDO Koordinatörü ), Barış Uzvanık ( Bilecik Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü-Mühendis ) yer aldı.

Ülkemize milli teknoloji hamlesine FORMPLAST işletmesinin büyük katkılar sağladığını belirten Müdür Ay, “Kamu-Üniversite-Sanayi işbirliği ziyaretlerimiz kapsamında  Bozüyük İlçe Organize Sanayi Bölgemizde faaliyet gösteren  FORMPLAST İşletmemiz ile bir araya geldik. Otomotiv sektöründe dünyanın en büyük firmalarına yalıtım ve plastik ürünleri temini sağlayan bunun yanında ilimizin ilk ve tek tasarım merkezine sahip olmasından dolayı yenilikçi ve sektörün her türlü ihtiyacına cevap verecek ürünler tasarlayan işletmemiz çalışmaları ile bizleri gururlandırıyor. Ülkemizin #milliteknolojihamlesi'nde yerli ve milli üretime sağladığı katkılarından dolayı işletmemize tebriklerimizi ilettik işbirlikleri konusunda değerlendirmelerde bulunduk. Ev sahiplikleri konusunda İş Geliştirme yöneticisi Yiğit Ataç, Teknik Genel Müdür Yardımcısı Hamit Karadağ ve tüm ekiplerine teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dileriz. İşletme ziyaretimiz sonrasına Bozüyük OSB Bölge Müdürümüz Cemal Gerem ve ekibini ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduk.” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim