Bozüyük İlçesi’nde Güneşspor tarafından organize edilen Kadınlar Okey Turnuvası sona ererken, dereceye girenler ödüllerini aldı.

Daha önceleri birçok sportif faaliyete imza atan Güneşspor Kulübü bu defa Kadınlar Okey Turnuvası düzenledi. Turnuvaya yoğun katılımın olduğu gözlenirken, yarışmalarda renkli görüntüler ortaya çıktı.

Turnuvada birinci Zeynep Arslan, Gülnaz Kurt ve ikinci olan Yıldız Çimen ve Yeliz Akcin’in ödülleri kendilerine takdim edildi.

“YOĞUN TALEP ÜZERİNE ÇOK KISA ZAMANDA YENİSİ YAPACAĞIZ”

Güneşspor kulübü sportif faaliyetler sorumlusu Saniye Doğan turnuvaya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “60 kişinin katıldığı turnuvanın ilgi görmesi bizleri memnun etti kaynaşmayı tanışmayı sağlamayı hedeflediğimiz ve kadınlarımızın farklılık yaratmasını düşünerek planladığımız çalışmalardan birisi de okey turnuvasıydı iki buçuk ay süren bu keyifli ve eğlenceli faaliyetimizin sponsorları Eren kitap kırtasiye sahibi Muharrem Akman ve Bursa tül perde sahibi Zafer Ölmez beye tüm katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Ayrıca yoğun talep üzerine çok kısa zamanda yenisi yapacağız bu turnuvaya tüm kadınlarımızın katılmasını bekliyoruz hep birlikte hem bir birimizi tanıma fırsatı bulup hep birlikte güzel vakitler geçirmek istiyoruz.”

Editör: TE Bilişim