Bozüyük Muratdere köyü mevkiinde sabah erken saatlerde öğrencileri taşıyan midibüsün tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1’si ağır 13 kişi yaralı. Kısa süre içerisinde olay yerine intikal eden Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri araçtan yaralıları çıkarırken kazada araç içerisine sıkışan 3 yaralıyı da hızlı ve başarılı bir şekilde sıkıştıkları yerden kurtardı.
Edinilen bilgiye göre; Kütahya'dan Bursa'ya giden Gediz Kız-Erkek Kur'an Kursu öğrencilerini taşıyan Enver Dinçer idaresindeki 43 LN 165 plakalı yolcu midibüsü, Bozüyük ilçesine bağlı Muratdere Köyü rampasında önünde seyreden Mustafa Sırlı idaresindeki 06 PGZ 83 plakalı tıra arkadan çarptı. Kazanın ardından alınan ihbar ile hemen harekete geçen Bozüyük Belediyesi İtfaiye personeli araç içerisinde sıkışan yaralıları aciliyetle kurtarırken kazada midibüs içinde bulunan ilçe müftüsü, 5 kurs öğretmeni, 3 kız öğrenci, 3 erkek öğrenci ve araç sürücüsü yaralandı.
Midibüs sürücüsü Enver Dinçer ve diğer hafif yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bozüyük ve İnegöl Devlet Hastanesi ile Bilecik Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Editör: TE Bilişim