Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Antalya Milletvekili Cavit Arı, Adana Milletvekili Burhanettin Bulut ve Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nu ziyaret etti.

Başkan Bakkalcıoğlu'nu makamında ziyaret eden Yerel Yönetimler Heyeti Başkan Bakkalcıoğlu'ndan belediye faaliyetelri ve projeler hakkında bilgi aldı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Yerel Yönetimler Heyeti olarak yaklaşık 16-17 il ve 50 civarında da ilçe ziyaretinde bulunduklarını belirterek Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nun ve Bozüyük Belediyesi'nin başarılı belediyeler arasında yer aldığına dikkat çekti.

Konuşmasında "Bozüyük bir sanayi kenti ve her anlamda sürekli gelişen ve büyüyen bir kent. Geçmişteki tecrübenizle birikiminizle şimdi tabiri caizse ustalık döneminiz ve inanıyoruz ki Bozüyüğümüzü sadece Bilecik de değil sadece bu bölgede değil Türkiye'de ve dünyada da sayılı kentler arasına getireceğinizden hiçbir şüphemiz yok" diyen Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun "Çünkü üç yıl içinde yaptıklarınız bundan sonra yapacaklarınızın da çok önemli bir işareti. Biz gurur duyuyoruz, onur duyuyoruz. Genel Merkezimizde bizim belli kriterlerimiz var, belli değerlendirmelerimiz var. Birçok belediye başkanımız belki bundan haberdar değil ama biz bütün belediyelerimizde ortaya koyulan performansları, yapılan hizmetleri, vatandaş memnuniyetini sürekli değerlendiririz, hizmetlerini sınıflandırırız.

Baktığımızda Bozüyük hep önlerde, bu da bize gurur veriyor, onur veriyor ve başarınızla her anlamda mutlu oluyoruz. Tabiki yerelden genele bir iktidar kurmak zorundayız. Millet ittifakı olarak artık bu İçinde bulunduğumuz olumsuzluklardan kurtulmak zorundayız. Bunun en önemli güvencesi de sizlersiniz, sizlerin burda başarılı olması vatandaşımız nezdinde de genelde de başarılı olacağımızın bir işaretidir, garantisidir tabiri caizse. Bu ülkenin çözülemeyecek sorunları yoktur. Sonuçta kaynakları doğru yerde kullandıktan sonra sorunları bir bir çözeriz. Siz Bozüyük'te bu dönem göreve geldiğinizde belki belli olumsuzluklar vardı, eksiklikler vardı, şu vardı bu vardı. Ama bir bütçe disiplini içerisinde ihtiyaçları öncelikleyerek, vatandaşlarımızı kucaklayarak hiç kimseyi ayrıştırmadan sorunları tek tek çözdünüz. İşte biz de Türkiye'de sizin yaptığınız gibi sorunları öncelikleyerek, kaynakları yerinde kullanarak, bu ülkeye demokrasiyi adaleti özgürlüğü getirdiğimizde inanın birçok konu da zaten kendiliğinden çözülecek." dedi.

Ayrıca her sorunu çözebileceklerini ifade eden Genel Başkan Yardımcısı Torun "Her sorunu çözeriz; ekonomik, sağlık, eğitim, ulaşım ama şu anda öyle bir yapı içerisindeyiz ki ayrıştık, ötekileştik, kamplaştık. Ve bizim kucaklaşmamız lazım bayrağın altında, bu vatan topraklarında birlikte olmamız lazım. Ayrı dünya görüşlerinde olabilir, farklı açılardan bakabiliriz ama hepimizin sevdası memleket sevdası, ülke sevgisi, bayrak sevgisi ve bu ülkenin daha gelişmiş, refah içerisinde barış içerisinde yaşaması. Bunu da inşallah başaracağız. 'Geliyor gelmekte olan' diyoruz." dedi.

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkkalcıoğlu'da  önümüzdeki süreçte tamamlanan  projelerin hizmete açılışları için bir program dahilinde kendilerini yeniden Bozüyük'te ağırlamak istediklerini belirtti. Başkan Bakkalcıoğlu ziyaretin sonunda Yerel Yönetimler Heyetine plaket takdiminde bulunarak Nutuk ve Türk bayrağı hediye etti.

Bozüyük Belediyesi ziyaretinin öncesinde CHP İlçe Başkanlığı binasını ziyaret eden heyet burada ilçe yöneticileri ve partililerle bir araya geldi. Ziyarette ayrıca Bozüyük Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, CHP İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, CHP İlçe Başkanı İhsan Esel ve İYİ Parti İlçe Başkanı Yusuf Çırak yer aldı.

Editör: TE Bilişim