İstanbul Sanayi Odası (İSO) İkinci 500 büyük sanayi kuruluşunu listesini açıkladı. Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası’ndan 4 şirket yer aldı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Bozüyük Tso Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent şu değerlendirmelerde bulundu.

“İstanbul Sanayi Odası'nın tüm ülke çapında yaptığı Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2021 araştırmasında ilçemizde faaliyet gösteren Midal Kablo Sanayi ve Ticaret A.Ş., Demirer Kablo Tesisleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Panel Radyatör Sanayi ve Ticaret A.Ş firmalarımızın yer alması Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizleri memnun etmiştir.

Her yıl İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesinde Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odamıza kayıtlı ağırlıklı olarak üretim faaliyeti ilçemizde bulunan on (10) firma yer almıştı. Yine Türkiye’nin En Büyük İkinci 500 Sanayi Kuruluşu listesinde Odamıza kayıtlı (4) firma yer aldı.

Bu yıl 2021 listesine odamız merkez üyeliği bulunan Midal Kablo, Demirer Kablo, Panel Radyatör ile birlikte şubeleri bulunan Özdilek Ev Tekstil firması İkinci 500 Sanayi Kuruluşu listesinde yer almıştır.

Bugüne kadar üretimleri, istihdamları ve Ülke Ekonomisine sağladıkları Katma Değer ile Odamız Üyesi olmalarından gurur duyduğumuz firmalarımıza teşekkür ederiz.”

Editör: TE Bilişim