Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Fındık, Bozüyük İlçe Kaymakamlığı tarafından 8 Nisan Dünya Romanlar Günü nedeni ile düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Özel bir restaurantta düzenlenen iftar yemeğine İlçe Kaymakamı Adem Öztürk,  İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Aktay, İlçe Müftüsü Muammer Ölmez ve romanlar katıldı.

Ezanın okunmasıyla hep birlikte oruçlar açılarak dua edildi. İftar yemeğinin ardından konuşan Başkan Yardımcısı Mahmut Fındık, 8 Nisan Dünya Romanlar Günü'nü kutlayarak, "Dünyanın her yerinde dünya milletlerine neşe katan, kültürleri ile kültürümüze renk katan Bozüyükümüzün sevimli insanları, sevgili roman kardeşlerim; Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu adına aranızda bulunuyorum. Kendilerinin sizlere selamlarını iletmek istiyorum. Hepinize iyi akşamlar diliyorum" dedi.

Ardından söz alan Kaymakam Adem Öztürk'te, 8 Nisan Dünya Romanlar Günü nedeni ile iftar yemeği düzenlediklerini belirterek, "her zaman yanınızdayız,  sizlerin sorunlarını problemlerinizi çözmek için çalışıyoruz, katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum, bir kez daha romanlar gününüz kutlu olsun" dedi.

Editör: TE Bilişim