Buğra Levent, Oda Organ Seçimlerinin Yargı Gözetiminde 3 Kasım 2022 Perşembe günü saat 10:00 – 17:00 saatleri arasında Yargı Gözetiminde gerçekleşeceğini belirterek, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasında yeni bir sinerji yaratılacağı inancındayım, bu bağlamda görevim süresince bana destek olan tüm yönetim kurulu üyelerine, meclis ve komite üyelerine teşekkür eder,s eçim yarışına girecek ve bundan sonraki süreçte mecliste ve yönetimde yer alacak tüm üyelerimize başarılar dilerim dedi.

5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu ve bu kanuna bağlı olarak çıkarılan Organ Seçimleri Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarıca 03 Kasım 2022 Perşembe günü yargı gözetiminde yapılacak olan Odamız Meslek Komiteleri ve Meclis asil ve yedek üyelerinin seçimlerine ilişkin bilgiler şu şekilde aktarıldı:

Seçim, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim tarafından oluşturulan Seçim Sandık Kurulu huzurunda yargı gözetiminde “Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası'' adresinde yapılacaktır. Her sandık başında İlçe Seçim Kurulu Başkanınca görevlendirilmiş bir başkan ve iki üyeden oluşan bir seçim sandık kurulu bulundurulacaktır.

 Oy verme işlemi saat 10:00’da başlayıp saat 17:00’de sona erecektir. Oy verme işleminin bitmesini takiben sandık kurulları tarafından aleni olarak tasnif işlemine geçilecektir.

Editör: TE Bilişim