Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, çeşitli ziyaretlerde bulunarak hemşehrileri ile biraraya geldi.

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, ilk olarak AKUT Operasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Burada AKUT Ekibi ve STK Temsilcileri ile birlikte bilgi alışverişinde bulundu.

Ardından İçköy Spor Kulübü yönetimi tarafından Yediler Mahalle Konağı'nda düzenlenen birlik ve beraberlik gecesine katılan Başkan Bakkalcıoğlu, misafirperverlikleri nedeni ile Kulüp Başkanı ve İçköy Mahalle Muhtarı İbrahim Ölçer ile kulüp yöneticilerine teşekkür etti,  Bilecik 1. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden İçköy Spor Futbol Takımına başarılar diledi.

Son olarak  Karadenizliler Derneği’ni ziyaret eden Başkan Bakkalcıoğlu'nu Dernek Başkanı Kısmet Turan, karşılayarak kendilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sıcak ve samimi sohbetlerin yapıldığı ziyaretin sonunda misafirperverlikleri nedeni ile Karadenizliler Derneği Başkanı Kısmet Turan, dernek yönetimi ve dernek üyelerine teşekkür eden Başkan Bakkalcıoğlu, "bizleri ağırlayan, sıcak ve samimi sohbetleri ile içimizi ısıtan Karadenizli hemşehrilerimle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duydum" dedi.

Editör: TE Bilişim